Adverteren

Online marketing

 

In onze samenleving zoeken mensen samen 3,5 miljard keer per dag. Kunt u dat geloven? Wij wel, daarom hebben wij ons hier verder in gespecialiseerd. Het is belangrijk om met een goede strategie te adverteren. Wat zijn uw doelen; meer producten verkopen, meer bezoekers, een groter publiek. Wij zoeken de juiste zoekwoorden bij elkaar en stellen hierbij een strategische advertentie samen. Een strategische advertentie bespaart u veel geld, wat anders verloren raakt.

SEO

Zoekmachine optimalisatie 

Met uw website of webshop zo hoog mogelijk in de niet-betaalde resultaten van Google te komen? Ons doel is om dit te realiseren voor uw website of webshop. Met behulp van onze strategie heeft u op de lange termijn veel websitebezoekers. Wij doen dit met behulp van drie technieken. Technische optimalisatie, content optimalisatie en autoriteit van uw website of webshop. Google zal in de loop van tijd uw website steeds hogerop plaatsen en toekomstige content zal automatisch geoptimaliseerd zijn.

SEA

Zoekmachine adverteren

Adverteren op Google werkt goed op de korte en lange termijn en levert relevante bezoekers op. Google Adwords is een uitstekende manier om strategisch te adverteren op Google. Wij maken op basis van uw website of webshop een strategische advertentie. Deze advertentie zal zoekwoorden bevatten waar mensen veel op zoeken, maar nog belangrijker op klikken. Potentiële bezoekers dus. Daarna optimaliseren wij deze groep zoekwoorden verder in verloop van tijd. Uiteindelijk zult u een strategische en doeltreffende advertentie online hebben staan.

Data

Google analytics

Naast dat uw website of webshop optimaliseert voor Google en op uw website adverteert, is inzicht hebben in cijfers ook van belang. Deze cijfers geven een duidelijk inzicht in welke pagina’s beter bezocht worden. Ook kunnen de cijfers gebruikt worden om advertenties te evalueren. En in de toekomst nog beter te adverteren. Al deze cijfers zijn uiteindelijk voor uw marketingdoeleinden. Wij maken gebruik van Google analytics, onder andere door de zeer betrouwbare cijfers. Ook worden uw website en advertenties gemakkelijk verbonden aan onze Google analytics account.

Adverteren

Social media

Een doelgroep bereiken op social media is super effectief. Gebruikers van social media zijn gericht op wat anderen doen. Door een doelgerichte advertentie online te plaatsen op social media zal dit leiden tot meer bezoekers of omzet. Social media zorgt ook voor betrekking en engagement tussen klant en bedrijf. Wij helpen u met account aanmaken, adverteren en voor meer engagement.