Webshop

WooCommerce webshop 

 

Bijna 80 procent van Nederland heeft afgelopen jaar iets online gekocht. Dit kan alleen maar groeien. Maar hoe blinkt u met uw bedrijf uit in al die webshops die al bestaan. Daar gaan wij samen met u over nadenken. Een modern en professioneel ontwerp doet het altijd beter dan een verouderde webshop. Klanttevredenheid en vindbaarheid op Google zijn ook van belang. Samen met u komen wij tot een prachtig resultaat. 

Uniek

Divi design 

Om uw website een unieke en professionele uitstraling te geven, wordt er gebruik gemaakt van een professioneel thema. Het Divi thema, met website bouwer. De licentie wordt beheerd door ons en behoort tot de kosten van het creëren van uw website. Het thema van uw website wordt zodanig aangepast naar uw wensen. Denk aan uw gewenste kleuren, teksten en afbeeldingen. Dit kunt u indien nodig later zelf aanpassen in WordPress.

Webshop

WooCommerce

Veel mensen maken gebruik van het internet en kopen jaarlijks online voor meer dan 20 miljard euro. Voor het gemak van online shoppen, maken wij gebruik WooCommerce. Een plugin die alles regelt, van betalen tot voorraad. Samen met u stellen wij deze plugin in. Daarna werkt alles vloeiend. Betalingen worden voldaan door onder andere iDEAL, PayPal en Credit Card.

Toevoegingen

WordPress plugins

Voor een vloeiende website maken wij gebruik van plugins. Deze plugins zijn geweldige toevoegingen die uw website verbeteren. Niet alleen qua presentatie, maar ook voor vindbaarheid op Google. Voor de presentaties van uw website optimaliseer ik afbeeldingen, cache en code met verschillende plugins. Deze plugins worden gebruikt door miljoenen websites. Daarnaast vinden wij vindbaarheid op Google erg belangrijk, daarvoor maken wij gebruik van een plugin genaamd Yoast. Deze plugin zorgt ervoor dat uw website met de hulp van ons beter gevonden wordt.