Website design

Compleet website design

 

Als ondernemer is zichtbaarheid op het internet van groot belang. Het is uw visitekaartje en draagt bij aan de groei en zichtbaarheid van uw bedrijf. Door een mooie website met een professionele uitstraling, overtuigt u andere ondernemers om klant te worden bij u en creëert u een goede uitstraling naar zakenrelaties en leveranciers. Na een goed verlopen gesprek wordt een offerte voor u opgesteld. Als u akkoord gaat met de offerte gaan wij na aanbetaling aan de slag.

Uniek

Divi design 

Om uw website een unieke en professionele uitstraling te geven, wordt er gebruik gemaakt van een professioneel thema. Het Divi thema, met website bouwer. De licentie wordt beheerd door ons en behoort tot de kosten van het creëren van uw website. Het thema van uw website wordt zodanig aangepast naar uw wensen. Denk aan uw gewenste kleuren, teksten en afbeeldingen. Dit kunt u indien nodig later zelf aanpassen in WordPress.

Content

WordPress

Wij maken gebruik van een WordPress. WordPress bestaat er om de inhoud van uw website op orde te houden. WordPress heeft veel voordelen als het gaat om een website creëren voor uw bedrijf. Het grootste voordeel is dat u geen expert hoeft te zijn om uw website te onderhouden. Dit maakt het toegankelijk voor iedereen. Wij ontwikkelen een op maat gemaakte website. Die u daarna gemakkelijk zelf beheert. WordPress is standaard al goed vindbaar op Google. Met onze hulp en uw wensen maken wij een professionele website voor u.

Toevoegingen

WordPress plugins

Voor een vloeiende website maken wij gebruik van plugins. Deze plugins zijn geweldige toevoegingen die uw website verbeteren. Niet alleen qua presentatie, maar ook voor vindbaarheid op Google. Voor de presentaties van uw website optimaliseer ik afbeeldingen, cache en code met verschillende plugins. Deze plugins worden gebruikt door miljoenen websites. Daarnaast vinden wij vindbaarheid op Google erg belangrijk, daarvoor maken wij gebruik van een plugin genaamd Yoast. Deze plugin zorgt ervoor dat uw website met de hulp van ons beter gevonden wordt.